Bel ons: 020 388 26 16 of 06 48 62 10 90

Behandelingen

 • http://www.numberonehealthspa.com/wp-content/uploads/2015/09/number-one-pedicure-manicure.jpg
 • http://www.numberonehealthspa.com/wp-content/uploads/2017/08/Massageruimtes1.jpg
 • http://www.numberonehealthspa.com/wp-content/uploads/2015/09/Schoonheidsbehandelingen.jpg

Full body massage met massage-melk

 • € 50

- Full body massage met massage-melk -

Een ontspannende full-bodymassage is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage van het hele lichaam met massage-melk. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren.

30 minuten € 50,-
60 minuten € 70,-

Hotstone massage

 • € 50

- Hotstone massage -

Een hotstone massage met gladde warme vulkanische stenen is een zeer effectieve manier om het lichaam heerlijk te laten ontspannen. Tijdens de massagebehandeling wordt gebruik gemaakt van het thermodynamische effect van verwarmde stenen. De warmte dringt diep door in de spieren en botten. Beleef deze ultieme ontspanning door de hotstone massage. Een absolute weldaad voor lichaam en geest!

30 minuten € 50,-
60 minuten € 70,-

Thaise massage

 • € 55

- Thaise massage -

De Thaise massage techniek is meer dan 2500 jaar oud en is een unieke vorm van lichaamswerk die verschilt van andere Oosterse thepapieën. De massage wordt uitgevoerd in een meditatieve en geconcentreerde geestestoestand, waardoor er een mentale rust wordt ervaren voor de ontvanger.

60 minuten € 55,-

Thaise oliemassage

 • € 55

- Thaise oliemassage -

Thaise oliemassage is een massage waarbij het lichaam zacht wordt gemasseerd. Veel mensen vinden deze massage prettiger dan een massage met druk en knijptechnieken. De oliemassage stimuleert de bloedsomloop. De oliemassage is zeer ontspannend.


60 minuten € 55,-

Aromamassage

 • € 55

- Aromamassage -

De aromamassage is een zachte, bijzonder doeltreffende massage, waarmee elk gevoel van spanning totaal verdwijnt. Tijdens deze massage wordt gebruik gemaakt van aromatische en essentiële oliën. Deze oliën hebben een heilzame werking op lichaam en geest en voorzien de huid van voedingsstoffen, ontspannen de spieren en brengen de geest tot rust.

60 minuten € 55,-
90 minuten € 80,-

Rug-, nek- en schoudermassage

 • € 20

- Rug-, nek- en schoudermassage -

Uit ervaringen van klanten blijkt dat de rug-, nek- en schoudermassage een ideale massage is voor het onderhoud van het lichaam. Veelal wordt ervoor gekozen om deze massage om de 6 weken te ontvangen zodat kleine pijntjes, klachten en spierknopen worden aangepakt.


20 minuten € 20,-

30 minuten € 30,-
60 minuten € 50,-

Voetmassage

 • € 20

- Voetmassage -

Ze worden dagelijks als slaafje gebruikt. Want veel aandacht besteden we meestal niet aan onze voeten. Jammer! Het is namelijk ontspannend en gezond om je voeten af en toe onder handen te laten nemen.

20 minuten € 20,-

30 minuten € 30,-
60 minuten € 55,-

Pedicure behandelingen

 • € 35

- Pedicure behandelingen -

Professionele voetverzorging helpt om klachten te voorkomen of verminderen. Heeft u last van ongemakken zoals teveel eelt, kloven, likdoorns of nagelproblemen? Wacht dan niet te lang met uw probleem en laat de voeten onderhouden door een pedicure. Daarnaast kan de pedicure de oorzaak van uw voetproblemen opsporen en de klachten verminderen.

Pedicure basis € 35,-
Spa Pedicure 60 min € 55,- (scrub, masker, massage en nagels lakken, verwijderen van eelt)
Pedicure + paraffine behandeling € 22,50
Pedicure + manicure € 55,-
Eelt verwijderen € 20,-

Manicure behandeling

 • € 35

- Manicure behandeling -

Uitgebreide ontspannende manicure waarbij de handen en de nagels verzorgd worden. Met verzorgende producten zoals handscrub en creme en het lakken van de nagels.

Manicure basis € 35,-
Spa manicure 60 min € 55,- (scrub ,masker,massage en nagels lakken)
Manicure + paraffine behandeling € 22,50
Manicure + pedicure € 55,-

Gellak

 • € 30

- Gellak -

Een nieuw systeem met gellack van O.P.I. ( topmerk in nagelak). Deze gellack wordt op uw eigen nagel gezet en blijft zonder te beschadigen 2 weken zitten. Dit kan in de variant french manicure (wit randje), blank of in een sprankelende gekleurde gel.

Gellak € 30,-
Toeslag kleur € 10,-
Reparatie nagels € 5,-
Nageltips € 55,-
Nageltips verwijderen € 20,-
Gellak verwijderen € 10,-

Gezichtsbehandeling

 • € 75

- Gezichtsbehandeling -

Een gezichtsbehandeling reinigt, voedt en verzorgt de huid. Met een gezichts- behandeling zorg je ervoor dat de huid van je gezicht fris en verzorgd blijft. Bij een gezichtsbehandeling wordt er rekening gehouden met uw specifieke huidbehoeftes. Daarom gebruikt de schoonheidsspecialiste producten aangepast op uw huidtype.

Basis gezichtsbehandeling 90 min € 75,- (reinigen, scrub, masker, massage borst, schouder, gezicht)
Express gezichtsbehandeling 30 min € 30,-
Oogbehandeling 20 min € 17,50